wdh

Eigentijds bureau

VM&P is een eigentijds bureau voor advertising en marketing.
Een multi-diciplinaire denktank, met veel ervaring en een netwerk van vakspecialisten.

We hebben een kostenbewuste aanpak.
We zijn daarbij buitengewoon flexibel.
Centraal in onze werkwijze staan de kwaliteit van creatie en uitvoering.

ADVIEZEN
Iedere organisatie kent verschillende vormen van in- en externe communicatie. Daarbij is het gestructureerd en op elkaar afgestemd aansturen van advertising, promotions en public relations voor elke organisatie van groot belang. De door ons gegeven adviezen en concepten zijn gericht op een optimaal effect. Daar gaat het toch om!

DOELTREFFEND
De creatieve produkties betreffen zowel de strategie, conceptualisering als uitvoerende fase in woord en beeld. Het grote voordeel voor de klant is dat voor elk project exact die deskundigen worden ingezet die voor dit project nodig zijn. Of het nu gaat om doorknede marketingmensen, top-creatieven, art-directors, standbouwers, fotografen, lithografen, drukkers, etc. etc. Belangrijk is dat er vanuit één visie wordt gewerkt waardoor de opdracht niet langer in verschillende delen uiteen valt. Onze ruime know-how en onze zorg voor het hele traject garanderen de klant een doeltreffend eindresultaat. Kennis en ervaring vormen dan ook de belangrijkste uitgangspunten bij het verzorgen van diensten in de consumentenmarkten en op het business-to-business gebied.

PERSOONLIJK
We zijn in staat om op basis van ons netwerk en onze goede contacten effectieve en efficiënte samenwerkingsverbanden te creëren. Echter, voorop blijft de persoonlijke binding met de opdrachtgever staan. Want alleen op basis daarvan kunnen we voor de klant van een diffuus begrip ’communicatie’ een tastbaar en doeltreffend instrument maken.

WERKGEBIED
We beschikken over een vooraanstaand netwerk van specialisten. Dit omvat vormgevers, art directors, copywriters, tekstschrijvers, designers, fotografen, verpakkingsspecialisten, etc. Ieder met specifieke bekwaamheden en talenten, gericht en in dienst van de beoogde communicatiedoelen.