ovm

GAIA-hulp

Als EKC heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Het is voornamelijk liefdewerk oud papier. De administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA is niet het leukste werk. GAIA-hulp biedt dan uitkomst. 
 
Wat is GAIA-hulp? 
OVM Scholing & Advies biedt hulp met betrekking tot de administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA. Het gaat om de accreditatieaanvragen van de bijeenkomsten in GAIA en een service betreft de planning rondom de bijeenkomsten. Je draagt natuurlijk nog steeds zelf zorg voor het opstellen van het jaarplan, de presentielijsten en verslagen.
 
Wat doet OVM Scholing & Advies voor jou? 
Wanneer je je hebt aangemeld, zal OVM:
  • een ontvangstbevestiging sturen met uitleg GAIA-hulp;
  • een maand voor aanvang een herinnering sturen m.b.t. het jaarplan;
  • het jaarplan invoeren in GAIA;
  • aanvragen van de accreditatie en invoer van de benodigde documenten in GAIA;
  • twee maal per jaar een herinnering sturen voor aanleveren benodigde documenten;
  • na afronding een bevestiging mailen.
Benodigdheden voor accreditatieaanvraag toetsgroep via GAIA: jaarplan, verslagen, presentielijsten en evt. overige documenten, zoals PowerPoint-presentaties. Op verzoek kunnen voorbeelden van formulieren worden gemaild.
 
OVM Scholing & Advies biedt alleen hulp bij de administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA.
 
Hoe duur is het? 
De kosten van GAIA-hulp zijn € 95,- per toetsgroep. Je krijgt hiervoor een factuur gemaild. Facturatie per deelnemer is niet mogelijk. De kosten van de PAM zijn niet inbegrepen.
 
Hoe meld ik mij aan? 
Aanmelden kan via de pagina Aanmelden GAIA-hulp. OVM Scholing & Advies vraagt om enkele persoonlijke gegevens. Ook heeft OVM Scholing & Advies de inloggegevens nodig van jouw EKC-account in GAIA en toestemming deze te gebruiken en in GAIA jouw mailadres te wijzigen.
 
Contact 
Interesse? Meld je dan aan via deze link. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Olaf van Muijden per e-mail, scholing@vanmuijden.nl, of telefoon, 0622514859.