ovm

Nascholen. Het ontwikkelen en uitvoeren van nascholing (EKC-vervolgcursus)

Datum dinsdag 13 juni
Locatie Theater de Kamers (Amersfoort)
Doelgroep Huisartsen, Specialisten ouderengeneeskunde, Overige, AVG, EKC
Organisatie OVM Scholing & Advies
Accreditatie 4 uur
Prijs 225.00
Tijd: 09:00 - 13:00 uur. Lunch (13:00-13:30 uur) inbegrepen

Nascholen. Het ontwikkelen en uitvoeren van nascholing


Veel (huis)artsen en EKC's hebben te maken met het initiëren, organiseren of geven van nascholing. Als je daar enige affiniteit mee hebt, is het bezig zijn met nascholing een enorm leuke toevoeging aan je professie. De één houdt zich bij het organiseren van een nascholingsaanbod, de ander gaat graag aan de gang met het zelf geven van een workshop, cursus of training of gebruikt het voor zijn of haar toetsgroep. In de opleiding tot arts is daar vanzelfsprekend niet veel aandacht aan geschonken. In de praktijk van het nascholen kun je daarom op de nodige barrières stuiten: hoe bouw je een goede scholing rond je onderwerp op? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap afgestemd is op de ontvangers? Hoe bouw je je presentatie op, zorg je voor optimale attentie, en hoe gebruik je houding, beweging, mimiek en stem in je presentatie? Welke middelen staan je daarbij ten dienste, en hoe pak je een online scholing aan? 

In de cursus worden je theoretische concepten aangeboden op het gebied van didactiek en ga je in korte oefensituaties aan de slag. Na afloop van de cursus heb je een bouwplan gemaakt voor een nascholing die je kunt gaan organiseren en/of uitvoeren. 

Datum

Dinsdag 13 juni 2023.
Tijd: 09:00 - 13:00 uur.  Lunch (13:00-13:30 uur) inbegrepen

Locatie

Theater de Kamers, Wezeperberg 1, 3825 DJ Amersfoort

Kosten

€ 225,- per deelnemer.

Accreditatie

Voor deze cursus is accreditatie aangevraagd voor 4 uur bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG en kan worden opgevoerd voor 4 uur bij het CHBB voor EKC-herregistratie. 

Consulent

Liesbeth van der Jagt

Liesbeth van der Jagt is andragoloog en mede-eigenaar van Keijzer & Van der Jagt als coach, supervisor, trainer en adviseur. Zij heeft een ruime ervaring met het geven van supervisie en coaching aan huisartsen, medisch specialisten, managers in gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

Inschrijven 

Je kan je inschrijven als je tot de doelgroep hoort en BIG-geregistreerd bent. De cursussen zijn van academisch niveau. Wil je meedoen, maar voldoe je niet aan de eisen, neem dan contact op.

Je kunt inschrijven middels de button boven en onderaan de pagina. Je ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. De cursus gaat door bij voldoende deelnemers.

Annuleringsregeling 

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Annuleren kan tot een week voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 25,- administratiekosten. We zullen dan binnen 14 dagen het bedrag terugstorten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kun je je, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega. Voor de algemene annuleringsvoorwaarden klik hier.

Meer informatie

Deze cursus is ontwikkeld door Keijzer & Van der Jagt Scholing. Voor inlichtingen kun je terecht bij OVM Scholing & Advies, telefoon 0622514859, e-mail scholing@vanmuijden.nl
Coördinatie: Olaf van Muijden

Wijzigingen voorbehouden.